Επένδυση σκάλας

Όπου και αν κοιτάξει κανείς βλέπει σκάλες.....μικρές, μεγάλες, ξύλινες,μεταλλικές, κυλιόμενες, με μοκέτα ή χωρίς. Στο μετρό, στα σπίτια, στα σχολεία, στις δημόσιες υπηρεσίες, στα μαγαζιά, παντού υπάρχουν σκάλες. Η προστασία των ανθρώπων που χρησιμοποιούν μια σκάλα πρέπει να για λόγους ασφαλείας να έιναι άμεση προτεραιότητα. Η εσωτερική σκάλα μιας κατοικίας ή ενός καταστήματος κυριαρχεί μέσα στον χώρο και η επιλογή των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν για την επένδυση των σκαλιών θέλει ιδιαίτερη προσοχή λάμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια των χρηστών αλλά και την εσωτερική διακόσμηση του χώρου.

Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει την επίστρωση με συνθετικά υλικά και μοκέτες σε σκάλες από σκυρόδεμα, ξύλο ή μέταλλο. Η εφαρμογή γίνεται με διάφορα υλικά με τη μορφή πλακιδίων ή φύλλων, πλαστικά-λινόλεουμ, laminate, βινυλικά, πολυβινυλικά και μοκέτες με συνθετικά ή μάλλινα νήματα. Οι επενδύσεις αυτές εφαρμόζονται σε κύριες ή σε δευτερεύουσες σκάλες.

Η μοκέτα είναι μια απο τις καλύτερες προτάσεις για να επενδύσουμε - επιστρώσουμε μια εσωτερική σκάλα. Η τοποθέτηση της μοκέτας σε μια σκάλα μπορεί να γίνει με  διαφορετικούς τρόπους ανάλογα τον τύπο και το στύλ της σκάλας:

  • Σε περίπτωση που η σκάλα είναι από σκυρόδεμα χωρίς επένδυση ή ξύλινη με μεγάλη φθορά, έχουμε την δυνατότητα να επικόλλησουμε την μοκέτα σε όλη την επιφάνεια με σκοπό να προφυλάξουμε τους χρήστες της σκάλας απο πιθανά γλιστρήματα, αλλά και να διακοσμήσουμε την σκάλα με μια όμορφη μοκέτα.
  • Σε περίπτωση που η σκάλα είναι ξύλινη και σε καλή κατάσταση η μαρμάρινη και δεν θέλουμε την πλήρη κάλυψη, μπορούμε να σχεδίασουμε το πατρόν της σκάλας και να καλύψουμε με μοκέτα τον βασικό χώρο χρήσης της σκάλας. Η στήριξη της μοκέτας γίνεται με ταινίες διπλής όψης αλλά και με μπρούτζινους ράβδους οι οποίοι τοποθετούνται στο κάθε σκαλί χωριστά χαρίζοντας μια ιδιαίτερη πινελιά διακόσμησης στην σκάλα.
  • Οταν η σκάλα μας είναι ίσια τότε οι επιλογές είναι απεριόριστες και μας δίνεται η δυνατότητα να τοποθέτησουμε χαλί  μηχανής ή χειροποίητο.
  • Οταν η σκάλα είναι χωρίς ρίχτι τότε έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε τα πατήματα της σκάλας με μοκέτα που θα έχουμε κόψει και ρελιάσει για το κάθε πάτημα χωριστά. Αυτή η επιλογή είναι η πιο οικονομική γιατί πολύ απλά επιλέγουμε να τοποθετήσουμε σε κάθε σκαλί μια αντιολισθητική ταινία ή αντιολησθητικά pads.

ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ - ΠΑΤΡΟΝ

Το συνεργείο τοποθέτησης της εταιρίας μας, αναλαμβάνει την επιμέτρηση και την τοποθέτηση των προιόντων που θα επιλέξετε για την σκάλα σας. Η εφαρμογή των προιόντων πρέπει να γίνεται μόνο από ειδικευμένο συνεργείο για να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ  ΕΡΓΑ

Gallery photo

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΏΡΟΣ

Για λύσεις που αφορούν τον επαγγελματικό χώρο,επισκεφτείτε το site της εταιρίας μας www.alloffice.gr


TAGS ΜΟΚΕΤΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ,ΜΟΚΕΤΕΣ ΜΑΡΟΥΣΙ,ΜΟΚΕΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΜΟΚΕΤΕΣ,ΜΟΚΕΤΕΣ ΚΗΦΙΣΙΑ,ΜΟΚΕΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ,ΜΟΚΕΤΕΣ ΜΑΡΟΥΣΙ, Μοκέτα σκάλας, Επένδυση σκάλας, Αντιολισθητική προστασία σκάλας,ξύλινο δάπεδο σε σκάλα

Copyright © 2018 ALLHOME. All Rights Reserved powered by NICMEDIA