Σκίαση αιθρίων - οροφών

Συστήματα εσωτερικής σκίασης για αίθρια, πέργκολες και για περίπλοκες γυάλινες οροφές

  • Περσίδες / στόρια οροφής
    Τα στόρια / περσίδες αλουμινίου ή ξύλου εφαρμόζονται σε γυάλινες οροφές ή αίθρια. Κατασκευάζονται στο σχήμα που θέλετε και λειτουργούν ηλεκτρικά ή χειροκίνητα. Ορθογώνιες, κυκλικές, γωνιακές, τριγωνικές ή παράγωνες κατασκευές κουφωμάτων μπορούν να σκιαστούν με τις περσίδες οροφής.
  • Σκίαση αιθρίων με ρόλερ
    Η ρολοκουρτίνα αυτή είναι σχεδιασμένη για οριζόντιες ή επικλινείς εφαρμογές – επιφάνειες, κατάλληλη για μεσαίες διαστάσεις (μέγιστο πλάτος 2,0m, μέγιστος πρόβολος 3,5m). Η διαφορά της από την κάθετη ρολοκουρτίνα είναι ότι το προϊόν αυτό διαθέτει μία επιπλέον κασετίνα στο εσωτερικό της οποίας είναι υπάρχει ένα ελετήριο βαρέως τύπου, που βρίσκεται μονίμως σε αντίστροφη φορά από τον χειροκίνητο μηχανισμό ή το μοτέρ, έτσι ώστε να διατηρεί το ύφασμα τεντωμένο σε οποιαδήποτε θέση. Τα κουτιά (μετόπες) και οι πλαϊνοί οδηγοί του συστήματος είναι από αλουμίνιο. Μπορεί να βαφτείσε οποιοδήποτε χρώμα από τη σειρά RAL, σε ηλεκτροστατική βαφή ή ανοδιωμένο.

skyligh

  

untitled

  • Υφασμάτινες περσίδες πλισέ (Pleated Blinds)
    Αυτό το σύστημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές διότι είναι η ιδανική λύση για μικρά παράθυρα οροφής σε εσοχή.

         Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 


Αυτοματισμοί - ηλεκτροκίνηση

Δεν χρειάζεται πια να σηκώνεστε από την πολυθρόνα σας για να κινείτε τα συστήματα σκίασης του σπιτιού και του γραφείου σας. Απολαύστε την ευκολία του ελέγχου από απόσταση χρησιμοποιώντας τηλεχειριστήρια.

Σε συνεργασία με τις δύο κορυφαίες εταιρίες στον κλάδο των μοτέρ σκίασης, η εταιρία μας παρέχει δυνατότητα ηλεκτροκίνησης, αυτοματισμών και κτιριακού ελέγχου σε όλα σχεδόν τα προϊόντα σκίασης με αξιόπιστα υλικά, άψογο service και πολυετή εγγύηση. Χρονοδιακόπτες, αισθητήρες ηλίου και πολλές ακόμα λύσεις για τις απαιτήσεις κάθε χώρου με την δυνατότητα προσθήκης επιπλέον εξοπλισμού, όπως χρονοδιακόπτες, αισθητήρες φωτός ή ομαδοποίηση των συστημάτων μέσω υπολογιστή, tablet ή smartphone.

Τοποθέτηση - επισκευές μηχανισμών σκίασης

Η επιμέτρηση / τοποθέτηση και επισκευή όλων των συστημάτων σκίασης γίνεται από εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρίας μας σε όλη την Ελλάδα.

 

Copyright © 2018 ALLHOME. All Rights Reserved powered by NICMEDIA