Επαγγελματικές Μοκέτες (ειδικών χρήσεων)

Mοκέτες-ειδικών χρήσεων altaltaltaltaltaltaltaltalt

Η επιχείρηση μας διαθέτει μια τεράστια γκάμα σε επαγγελματικές μοκέτες προορισμένες για τη σκληρή χρήση στο ξενοδοχείο, το γραφείο, ή το κατάστημα.

Οι συνεργασίες μας είναι απευθείας από οίκους του εξωτερικού -Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία και Ιταλία που μας δίνει το πλεονέκτημα της ανταγωνιστικής τιμής αλλά και της απευθείας τιμολόγησης στον τελικό πελάτη.

Με την ποικιλία να ξεπερνάει τα 3.000 χρώματα και σχέδια από το απλό μονόχρωμο  Velvet έως την μάλλινη Saxony τυπωμένη με το λογότυπο του ξενοδοχείου ή της εταιρεία σας.

Πρόκειται για επαγγελματικές μοκέτες ειδικών χρήσεων καθώς συνδυάζουν μεγάλη αντοχή στη φθορά από καθημερινή χρήση, άριστη συμπεριφορά σε στατικά και δυναμικά φορτία, ηχομόνωση, αντιστατικότητα, ενώ συμβάλουν παράλληλα στον περιορισμό της ανάπτυξης μικροβίων μέσω της αντιμικροβιακής επεξεργασίας που διαθέτουν.Οι περισσότερες από αυτές τις μοκέτες διαθέτουν πιστοποιητικά για ακαυστότητα, αντιαλλεργική επεξεργασία και μεγάλη αντοχή στη φθορά και το χρόνο.

Για επαγγελματικούς χώρους και εμπορικά καταστήματα, με μεγάλη κυκλοφορία ατόμων, όπου απαιτείται υψηλή αισθητική καθώς επίσης και αντοχή, προτείνουμε μοκέτες πού έχουν σαν βάση τις πολυαμιδικές ίνες.

Διαθέσιμες σε διάφορους  τύπους όπως:

  • Μοκέτες μπουκλέ
  • Μοκέτες ανάγλυφες
  • Μοκέτες βελουτέ
  • Μοκέτες- πλακάκι
  • Μοκέτες μάλλινες
  • Μοκέτες για σκάφη
  • Μοκέτες οικολογικές
  • Μοκέτες για επένδυση τοίχου
  • Μοκέτες με εκτύπωση
  • Μοκέτες sisal για εξωτερική χρήση

Μοκέτα - πλακάκι

Η μοκέτα πλακάκι ,παρουσιάζει μεγάλη ανθεκτικότητα και μεγάλη αντοχή κατά των λεκέδων. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για χώρους εισόδων, σχολεία, αίθουσες εκθέσεων, εμπορικά κέντρα, κλπ Η μοκέτα αυτής της κατηγορίας, παρουσιάζει μεγάλη ανθεκτικότητα σε χώρους όπου απαιτείται βαρεία έως εξαιρετικά βαριά χρήση κυκλοφορίας και ανάλογα με την κατασκευή της χωρίζεται σε loop pile (μπουκλέ ) και σε cut pile (βελούρ).

°  Μοκέτα πλακάκι (PA) από Ναϊλον ή Πολυαμίδιο
°  Μοκέτα πλακάκι (PP) από Προπυλαίνιο

Η μεγαλύτερη πιστοποίηση για την εταιρία μας, είναι οι εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες σε όλη την Ελλάδα.  πελατολόγιο


Επιμέτρηση - Προεργασία - Τοποθέτηση

Τοποθέτηση μοκετών
Η εταιρία μας δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της, αναλαμβάνει την υπεύθυνη και σωστή εφαρμογή των μοκετών.

Προεργασία δαπέδων & τοίχων
Σε πολλές περιπτώσεις είναι απαραίτητη η προεργασία της επιφάνειας που θα γίνει η επίστρωση των υλικών προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αποξήλωση - Αποκομιδή παλιών υλικών
Για την καλύτερη και πληρέστερη ικανοποίηση των αναγκών σας τα συνεργεία τοποθέτησης της εταιρίας μας, φροντίζουν επίσης για την αποξήλωση και απομάκρυνση των παλιών υλικών από το χώρο σας εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

Μεταφορά γραφείων – επίπλων
Αναλαμβάνουμε με ασφάλεια την μεταφορά των γραφείων, & των επίπλων σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους που είναι εν λειτουργία προκειμένου να γίνει η σωστή τοποθέτηση & εφαρμογή των μοκετών.


Tags Μοκέτες γραφείου, Μοκέτες επαγγελματικής χρήσης, Μοκέτες βραδύκαυστες, Μοκέτες αλέκιαστες, Μοκέτες αδιάβροχες, Μοκέτες για κατάστημα, Μοκέτες τοίχου, Μοκέτες ειδικών προδιαγραφών, εισαγωγής μοκετών, εισαγωγής επαγγελματικών μοκετών, μοκέτες εισαγωγής, Μοκέτες επαγγελματικές στόκ, Μοκέτες μαρούσι, Μοκέτες γραφείου μαρούσι, Εξειδικευμένες μοκέτες, Μοκέτες Ιταλίας sitin, Μοκέτες για σκάφη, Μοκέτες για ειδικές κατασκευές, Μοκέτες Αθήνα, Μοκέτες σε προσφορά, Μοκέτες balta, μοκετες itc, μοκέτες modylyss, μοκέτες domo, μοκέτες wilton, μοκέτες nordpfeil, μοκέτες maltzahn, μοκέτες βελγίου, ξενοδοχειακές μοκέτες, μοκέτες Μοκέτες για γραφεία, Μοκέτες επαγγελματικές Μαρούσι, Μοκέτες για ξενοδοχεία, Μοκέτες για σκληρή χρήση, Μοκέτες Μαρούσι, Επαγγελματικές μοκέτες Μαρούσι, Αθήνα, Μοκέτες για σκάφη, ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΟΚΕΤΕΣ, μοκέτες ειδικών χρήσεων, επαγγελματικεσ μοκετες, ξενοδοχειακες μοκετεσ

Copyright © 2018 ALLHOME. All Rights Reserved powered by NICMEDIA