Somfy expert

Somfy, η νούμερο ένα ένα εταιρία παγκοσμίως σε μηχανισμούς και αυτοματισμούς για σπίτια και κτίρια, ιδρύθηκε στην Γαλλία (Cluses, Haute-Savoie) το 1969. Το διεθνές δίκτυο διανομής της Somfy υποστηρίζεται από 76 θυγατρικές και 13 υποκαταστήματα σε 52 χώρες σε όλες της Ηπείρους. Με 7 παραγωγικές μονάδες και με σκοπό την παραγωγή προιόντων υψηλών προδιαγραφών, η Somfy εξυπηρετεί τις ανάγκες 220εκ. καταναλωτών και 30.000 επαγγελματιών παγκοσμίως. Η Somfy κατασκευάζει και διανέμει μηχανισμούς αυτόματου ελέγχου για συστήματα εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης (κουρτίνες, ρολοκουρτίνες, ρόμαν, βενέτικες περσίδες, οθόνες προβολής) και συστήματα κτιριακού ελέγχου, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτροκίνησης.

Η Allhome Ροδάς στο Μαρούσι διαθέτοντας την πιστοποίηση ως Somfy Expert, θα σας συμβουλεύσει και θα σας δώσει την καλύτερη λύση που προσφέρει μέσω των προιόντων και των εφαρμογών της Somfy με την ηλεκτροκίνηση και τους αυτοματισμούς σε συστήματα εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης (κουρτίνες, ρολοκουρτίνες, ρόμαν στόρια κτλ)

ilektriki kourtina somfy

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

Ανοίξτε και κλείστε τις κουρτίνες σας με το πάτημα ενός κουμπιού...

Κάντε τη ζωή σας εύκολη! Με το πάτημα ενός κουμπιού, οι ηλεκτρικές κουρτίνες σας κινούνται από τη μια πλευρά έως την άλλη, έχοντας τη δυνατότητα να τις σταματήσετε στο σημείο που θέλετε εσείς. Το απαλό άνοιγμα και κλείσιμο της κουρτίνας προστατεύει το μηχανισμό και το ύφασμα, αυξάνοντας τη μακροζωία της εγκατάστασης. 

Αθόρυβη λειτουργία

 

Η νέα σειρά ηλεκτροκίνητων συστημάτων μας δημιουργήθηκε για να σας εγγυηθεί ένα γαλήνιο και ήσυχο σπίτι. Καθώς η ηρεμία σας είναι προτεραιότητα για εμάς, οι κουρτίνες μας ανοίγουν και κλείνουν διακριτικά χωρίς να προκαλούν κάποιον ενοχλητικό θόρυβο.

Λειτουργία αφής

 

Εάν τραβήξετε απαλά τις κουρτίνες, αυτό ενεργοποιεί το μοτέρ και στη συνέχεια ανοίγει αυτόματα τη κουρτίνα σας.

Αποδοτικότητα & προστασία

Για να προστατέψουμε και να επεκτείνουμε τη διάρκεια ζωής των κουρτινών σας, έχουμε δημιουργήσει αποδοτικούς μηχανισμούς υψηλής ακρίβειας. Με τις λύσεις της Somfy, οι κουρτίνες σας θα είναι πάντοτε τελείως ευθυγραμμισμένες ώστε να έχετε μια κομψή ατμόσφαιρα.

GLYDEA ULTRA 60e RTS

Εξαιρετικά αθόρυβο μοτέρ!

 

Το Glydea™ Ultra είναι ένας νέος κορυφαίος και αθόρυβος μηχανισμός τροχιάς κουρτίνας που συνδυάζεται άψογα σε κάθε διακόσμηση.

 Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους κουρτινών: κλασική, πτυχωτή, … Και για κάθε είδους υφάσματα: λινό, βελούδο  κ.τ.λ. Μπορεί να χειριστεί κουρτίνες βάρους έως 60 κιλά με μήκος διαδρομής 12 μέτρα.

 Το Glydea™ Ultra ταιριάζει σε ίσια και κυρτή διαδρομή.

SOMFY_ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ_ΣΚΙΑΣΗΣ-ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ.pdf

Somfy_GLYDEA_CURTAIN.pdf

Somfy_MOVELITE_CURTAIN.pdf


ilektrikes persides eswterikou xwrou

ΡΟΛΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ - ΡΟΜΑΝ - ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ  ΠΕΡΣΙΔΕΣ

Αυτοματοποιήστε τις ρολοκουρτίνες σας για ιδανικές συνθήκες σκίασης...

... και κερδίστε σε άνεση, αφού συνδυάζοντας τις με αισθητήρες ήλιου προστατεύουν εσάς και τον χώρο σας αυτόματα!

4 καλοί λόγοι για να επιλέξετε τις ηλεκτροκίνητες εξωτερικές ρολοκουρτίνες: 

 • Διατηρείστε το σπίτι σας δροσερό. Κάθε φορά που ο αισθητήρας ήλιου ανιχνεύει μια απότομη αύξηση της θερμοκρασίας, οι εξωτερικές ρολοκουρτίνες σας θα χαμηλώνουν αυτόματα για να διατηρήσουν τη βέλτιστη θερμοκρασία μέσα στο σπίτι σας.
 • Προστατευτείτε απο τα αδιάκριτα βλέμματα. Όταν πέφτει η νύχτα και ανάβουν τα φώτα σας, προγραμματίστε τις εξωτερικές ρολοκουρτίνες σας ώστε να κατεβαίνουν για να προστατεύουν την ιδιωτικότητά σας.
 • Κεντρική εντολή. Με ένα απλό άγγιγμα ή με φωνητική εντολή κλείνουν όλες οι εξωτερικές ρολοκουρτίνες όταν φεύγετε από το σπίτι και τις ανοίγουν ξανά όταν επιστρέψετε στο σπίτι.
 • Απομακρυσμένος έλεγχος. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε ή τι ώρα είναι, μπορείτε να δείτε την εφαρμογή TaHoma® και να ελέγξετε τις ηλεκτρικές εξωτερικές ρολοκουρτίνες σας. Ελέγξτε τα πάντα με ένα κλικ.

Maestria +50 io

Μοτέρ για ρολοκουρτίνες εξωτερικού χώρου.

Ασύρματο ή ενσύρματο μοτέρ ρολοκουρτίνας, με προηγμένα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν με όλες τις ιδιαιτερότητες της ρολοκουρτίνας.

Το μοτέρ Maestria 50 έχει σχεδιαστεί για διάφορους τύπους εξωτερικών κάθετων ρολοκουρτινών: κλασικές, με φερμουάρ ή  ρολοκουρτίνες με κλείδωμα.


 


eksoterikes rolokourtines somfy persides eksoterikou xwrou somfy

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

Οριζόντιες περσίδες εξωτερικού χώρου - Μια εξαιρετική λύση σκίασης για όλες τις κατοικίες.

Ρολοκουρτίνες εξωτερικού χώρου - Για πλήρη προστασία από τον ήλιο και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Οι ηλεκτροκίνητες εξωτερικές περσίδες παρέχουν την ιδανική λύση για την αποτελεσματική διαχείριση του φωτός στο σπίτι σας. Μια ηλεκτροκίνητη εξωτερική περσίδα εξασφαλίζει ότι το σπίτι σας παραμένει ευχάριστα δροσερό το καλοκαίρι και ότι τα φυτά και τα έπιπλα προστατεύονται από τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει το έντονο φως χάρη στις ρυθμιζόμενες ράγες.

Οι ηλεκτροκίνητες εξωτερικές περσίδες τοποθετούνται συνήθως από έναν επαγγελματία που θα πρέπει να είναι σε θέση να σας βοηθήσει με την επιλογή ενός μοτέρ.

Η πλήρης σειρά μας προσαρμόζεται σε όλες τις ανάγκες σας χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνολογίες (ασύρματο, ενσύρματο μοτέρ ...).


Νέο TaHoma Switch!

Κάντε το σπίτι σας έξυπνο και διαχειριστείτε το από το κινητό σας!

 

Συμβατό με 300 προϊόντα της Somfy....

 • Οικιακά ρολα
 • Κουρτίνες
 • Τέντες και πέργκολες
 • Αυλόπορτες, Γκαραζόπορτες
 • Φωτισμό
 • Συστήματα συναγερμού
 • Κάμερες
 • Θέρμανση 
 • Αισθητήρες
 • Φωνητικοί βοηθοί.

 

TAHOMA - CONEXOON

Οι συσκευές της Somfy Tahoma & Conexoon, μας επιτρέπουν εξ αποστάσεως να χειριστούμε και να προγραμματίσουμε τις περισσότερες συσκεύες και λειτουργίες της κατοικίας μας.

Ο χειρισμός γίνεται εύκολα μέσω μιας πλατφορμάς η οποία είναι διαθέσιμη για smartphones & tablet.

io - homecontrol

Ασύρματη τεχνολογία πολλαπλών σημάτων!

Μπορείτε να ελέγχετε τις συσκεύες σας χωρίς να χρειάζεται να κινηθείτε. Είναι ιδανική για απομακρυσμένο ελεγχο των προιόντων.
Το κλειδί κρυπτογράφησης είναι αποκλειστικό σε κάθε εγκατάσταση για ασφαλή επικοινωνία μεταξύ των προιόντων.
Τα μοτέρ των ρόλερ με τεχνολογία io διαθέτουν 7 χρόνια εγγύηση!

Δείγματα δουλειάς μας:

 


 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις που μπορούμε να σας προσφέρουμε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας:

Τηλ. κέντρο:
210 802 2709, 210 806 4030
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Ιδιώτες
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  Επαγγελματίες - Εταιρίες

Copyright © 2018 ALLHOME. All Rights Reserved powered by NICMEDIA