Εξωτερικές περσίδες σκίασης

Εξωτερικές περσίδες / στόρια (αλουμινίου με δυνατότητα περιστροφής και ανύψωσης)

Οι οριζόντιες περσίδες αποτελούν μια ολοκληρωμένη πρόταση εξωτερικής σκίασης, προσφέρουν ενδιαφέρουσες και μοντέρνες λύσεις για τη σκίαση των προσόψεων κτιρίων και τη δημιουργία βιοκλιματικών συνθηκών, δημιουργώντας ένα άνετο περιβάλλον στον εσωτερικό χώρο. Επίσης, η ειδικά μελετημένη διατομή C των περσίδων δίνει τη δυνατότητα πλήρους συσκότισης του χώρου. Οι εξωτερικές περσίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εμπορικά και διοικητικά κτίρια, σε οικίες ιδιαίτερων απαιτήσεων, σχολεία, νοσοκομεία, γραφεία κ.λπ.

Ειδικές κατασκευές

Ειδικές κατασκευές σκίασης με περσίδες κατάλληλες για κάλυψη αιθρίων, για πέργκολες ή ακόμη και ασύμμετρες κατασκευές (τρίγωνες, τραπεζοειδείς κ.λπ.), σε οριζόντια, επικλινή ή κάθετη επιφάνεια. Το σύστημα αυτό είναι μελετημένο έτσι ώστε οι περσίδες να προσαρμόζονται πάνω σε ειδικά σχεδιασμένες βάσεις, για τοποθετήσεις με μέγιστη ακρίβεια και για μεγάλες, ενιαίες επιφάνειες (5000x6000mm για τις περσίδες αλουμινίου και 3600x5000mm για τις ξύλινες περσίδες).

Πλεονεκτήματα:

  • Οι εξωτερικές περσίδες / στόρια έχουν τη δυνατότητα απορρόφησης / αντανάκλασης έως και 80% της ηλιακής ακτινοβολίας προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας από τη μείωση του κόστους κλιματισμού έως και 40%.
  • Οι εξωτερικές περσίδες παρέχουν ηλιοπροστασία και ανεμπόδιστη εξωτερική θέα. Η ρύθμιση του φωτός επιτρέπει την πλήρη απομόνωση από ανεπιθύμητα βλέμματα και η δυνατότητα εσωτερικής και εξωτερικής θέας προσδίδει ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο.
  • Με περιστροφή «συνεχούς ροής κίνησης» των φύλλων επιτυγχάνεται φως ή σκιά κατά βούληση και επομένως η επιθυμητή σύνδεση εσωτερικού με εξωτερικό χώρο.

Η μέγιστη αξιοποίηση του φυσικού φωτισμού με ταυτόχρονη προστασία από την αντηλιά φροντίζει όχι μόνο για ιδανικές συνθήκες εργασίας αλλά δημιουργεί επίσης ένα μοναδικά ευχάριστο περιβάλλον. Βελτιώστε συνολικά τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο με εξωτερικές περσίδες για τέλεια προστασία από το έντονο φώς, τις αντανακλάσεις και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τρόποι Χειρισμού:
Για τον χειρισμό των εξωτερικών περσίδων προσφέρονται δύο διαφορετικοί τρόποι χειρισμού.

  • Μανιβέλα: Χειροκίνητη περιστροφή και ανύψωση των φύλλων
  • Ηλεκτροκίνητο απλό ή με αυτοματισμό: Αυτός είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος για εύκολη χρήση με στατικούς διακόπτες ή τηλεχειρισμό. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης επιπλέον εξοπλισμού, όπως χρονοδιακόπτες, αισθητήρες φωτός, αισθητήρες ανέμου ή ομαδοποίηση κι έλεγχος όλων των συστημάτων μέσω υπολογιστή και smartphones.

Ενδεικτικά έργα

VIDEO 1

VIDEO 2

VIDEO 3

Προδιαγραφές - εγγυήσεις

  • Ατσάλινοι γαλβανισμένοι σκελετοί.
  • Εξαρτήματα κατασκευών από αλουμίνιο τα οποία μπορούν να διατεθούν σε οποιοδήποτε χρώμα RAL, σε ηλεκτροστατική βαφή ή ανοδιωμένο.
  • Μοτέρ καταξιωμένων διεθνών οίκων στο χώρο των αυτοματισμών, με εγγύηση 5 ετών, χωρίς να απαιτείται η παρεμβολή του χρήστη.
  • Μεγάλο εύρος συλλογής πανιών από ακρυλικό ύφασμα, 100% αδιάβροχο, ανεξίτηλου χρώματος, που παρεμποδίζουν τις υπεριώδεις ακτίνες UV και εξασφαλίζουν μεγαλύτερη δροσιά, με εγγύηση 5-7 έτη.

Τοποθέτηση - επισκευή

Η εταιρεία μας παρέχει τεχνική υποστήριξη για την τοποθέτηση και την επισκευή όλων των ειδών σκίασης από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σε όλη την Ελλάδα.

img187
img922
img962
  

Ενδεικτικά έργα μας:

IMG 8a695438f02ea74d43d01596953f12b0 V
IMG Ac9cf77122281d7a102e5fbbebcd7614 V
IMG Ad170544b151d4d6462c57be48bd6111 V
IMG E5938318ca59097089070b3294653a70 V
002
003
004
Rodas   C80 System


Copyright © 2018 ALLHOME. All Rights Reserved powered by NICMEDIA