Ξύλινα στόρια (Ξύλινες περσίδες)

Η ALLHOME ΡΟΔΑΣ στο Μαρούσι διαθέτει την πληρέστερη συλλογή σε ξύλινα στόρια για όλους τους χώρους της κατοικίας σας. Αναλαμβάνουμε την επιμέτρηση, τον δειγματισμό και την τοποθέτηση δίνοντας σας λύσεις σκίασης σε κάθε είδους παράθυρο, συνδυάζοντας έτσι την εργονομία με τη αισθητική. Τα βενετικά στόρια προσθέτουν στην καλόγουστη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων και προσφέρονται σε μία μεγάλη γκάμα μοντέρνων αποχρώσεων για έντονα παιχνίδια με το φως και τις σκιές στα παράθυρα σας. Σε συνδυασμό την εξελιγμένη σχεδίαση και τα υψηλής ποιότητας μηχανικά μέρη, είναι μια εύχρηστη κι αποτελεσματική λύση σκίασης για κάθε χώρο.

Τα βενέτικα στόρια κατηγοριοποιούνται  ξύλινα στόρια,στόρια αλουμινίου και δερμάτινα στόρια.

 • Ξύλινα στόρια - Τα ξύλινα στόρια τονίζουν το στυλ κάθε δωματίου στο σπίτι. Παράλληλα δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα και αίσθηση άνεσης. Τα στόρια από ξύλο είναι πολύ ευπροσάρμοστα σε ότι αφορά την διακόσμηση λόγω του φυσικού τους υλικού και του πλούσιου συνδυασμού χρωμάτων. Τοποθετούνται σε οποιοδήποτε περιβάλλον χάρη στη δυνατότητα συνδυασμού τους με ύφασμα. Κατασκευάζονται από ελαφρύ αφρόξυλο με επεξεργασμένη επιφάνεια ή σε απολύτως φυσικό μασίφ ξύλο σε διάφορα φάρδη γρίλιας (25mm / 50mm / 70mm), χρωματισμούς και υφές, ανάλογα με την αισθητική σας και την γραμμή που θέλετε να προσδώσετε στην κατοικία, στο κατάστημα ή στο γραφείο σας. Η επεξεργασμένη ξυλεία ελεγχόμενης κοπής αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες και την ηλιοφάνεια. Τα ξύλινα στόρια, μας δίνουν επίσης την δυνατότητα να εξατομικεύσουμε ακόμη περισσότερο κάθε σύστημα σκίασης προσθέτοντας μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες όπως υφασμάτινες σκαλέτες σε διάφορα χρώματα, φάρδη και μοτίβα και ξύλινες μετόπες που κρύβουν και προστατεύουν τον χειροκίνητο μηχανισμό ή το μοτέρ στην περίπτωση ηλεκτροκίνησης.

 

alt alt

 • Στόρια αλουμινίου - Τα στόρια αλουμινίου διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να ταιριάζουν στο δικό σας γούστο. Επίσης κατασκευάζονται από διάτρητα φύλλα αλουμινίου τα οποία επιτρέπουν ένα απαλό διάχυτο φως ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας μπορείτε να δείτε μέσα από αυτά χωρίς να σας βλέπουν από έξω. Αυτά τα στόρια είναι κατάλληλα για χώρους όπου υπάρχουν οθόνες υπολογιστών και θέλουμε να μειώσουμε τις αντανακλάσεις χωρίς να σκοτεινιάζει πλήρως ο χώρος.
 • Δερμάτινα στόρια - Τα δερμάτινα στόρια διαθέτουν ένα ιδιαίτερο, εκλεπτυσμένο στύλ το οποίο προσδίδει πολυτέλεια και μοναδικότητα στον χώρο σας.
 • Στόρια οροφής - Τα στόρια / περσίδες αλουμινίου ή ξύλου εφαρμόζονται επίσης σε γυάλινες οροφές ή αίθρια. Κατασκευάζονται στο σχήμα που θέλετε και λειτουργούν ηλεκτρικά ή χειροκίνητα. Ορθογώνιες, κυκλικές, γωνιακές ή παράγωνες κατασκευές κουφωμάτων μπορούν να σκιαστούν με τις περσίδες οροφής.
 • Αυτοματισμοί - ηλεκτροκίνηση

somfy expert

Η ALLHOME ΡΟΔΑΣ έχει πιστοποιηθεί από την Somfy Hellas ως SOMFY EXPERT

Με εξειδίκευση στην τοποθέτηση και τις εφαρμογές των προιόντων Somfy, είμαστε σε θέση να προτείνουμε την κατάλληλη λύση για κάθε εφαρμογή και να παρέχουμε το ανάλογο επίπεδο υπηρεσιών. Ως μέλος του δικτύου εξειδικευμένων συνεργατών Somfy Expert προσφέρουμε διάγνωση, συμβουλές, κοστολόγηση, τοποθέτηση και εγγύηση για κάθε αυτοματισμό που χρειάζεστε.

Δεν είναι ανάγκη πια να σηκώνεστε από την πολυθρόνα σας για να κινείτε τα στόρια της κατοικία σας, όταν μπορείτε να απολαύστε τον άνετο έλεγχο από απόσταση χρησιμοποιώντας τηλεχειριστήρια.

Σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρία στον κλάδο των μοτέρ σκίασης Somfy, η εταιρία μας παρέχει δυνατότητα ηλεκτροκίνησης, αυτοματισμών και κτιριακού ελέγχου σε όλα σχεδόν τα προϊόντα σκίασης με αξιόπιστα υλικά, άψογο service και πολυετή εγγύηση.

Χρονοδιακόπτες, αισθητήρες ηλίου και πολλές ακόμα λύσεις για τις απαιτήσεις κάθε χώρου με την δυνατότητα ομαδοποίησης κι εξ αποστάσεως χειρισμού όλων συστημάτων σκίασης μέσω υπολογιστή, tablet ή smartphone.

Τα ηλεκτρικά στόρια είναι διαθέσιμα για δειγματισμό στην έκθεση μας.

 • Ηλεκτρικά στόρια - Βενέτικες περσίδες

Η αλλαγή από χειροκίνηση σε ηλεκτροκίνηση είναι πολύ απλή υπόθεση! Οι χειροκίνητες βενέτικες περσίδες / στόρια μπορούν πολύ εύκολα να ηλεκτροκινηθούν χωρίς να κάνετε κάποια ιδιαίτερη επέμβαση ή να αλλάξετε την διακόσμηση και διάταξη του χώρου σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε δύο λύσεις:

1. Με μπαταρία (ασύρματη λύση) - Συνιστάται για ανακαινίσεις χώρων με μικρά ανοίγματα παραθύρων. Η εγκατάσταση δεν χρειάζεται μερεμέτια και η ηλεκτροκίνηση μπορεί να επεκταθεί σε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες του σπιτιού σας. Η τοποθέτηση του συστήματος είναι πολύ εύκολη καθώς δεν απαιτείται καλωδίωση, κάτι που διατηρεί την εμφάνιση του χώρου σας άθικτη! 

2. Με ρεύμα (Ασύρματη ή ενσύρματη λύση) - Συνιστάται για νέες κατασκευές με μεγάλα παράθυρα.

 • Πώς τοποθετείται ο μηχανισμός?

Το ηλεκτροκινούμενο στόρι / περσίδα τοποθετείται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως το χειροκίνητο. Ο μηχανισμός ενσωματώνεται στην ράγα ή στον άξονα χωρίς να φαίνεται. Ρυθμίζεται εύκολα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα!

 • Με ποίο τρόπο γίνεται ο χειρισμός των στοριών / περσίδων?
 1. Επιτοίχιος διακόπτης αφής με λειτουργίες πάνω, κάτω, στόπ και λειτουργίας ''my'' (προκαθορισμένη θέση / κλίση).
 2. Ελέγξτε από τον καναπέ σας τα στόρια με τηλεχειριστήριο που μπορεί να καλύψει πλήρως την λειτουργία τους.
 3. Διατηρείστε τον χώρο σας δροσερό και προστατεύστε τα έπιπλα σας ακόμα και όταν απουσιάζετε από το σπίτι με τον ''αισθητήρα ηλίου''. Ο αισθητήρας ηλίου αυτόματα κλείνει τις περσίδες σκίασης χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα. Με αυτό τον τρόπο διατηρείται δροσερό το σπίτι σας ενώ παράλληλα....εξοικονομείτε χρήματα από την μειωμένη χρήση του κλιματιστικού σας!
 4. Τηλεχειρισμός με χρονοδιακόπτη, όπου μας δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίσουμε την ώρα που επιθυμούμε να κλείσουν ή να ανοίξουν τα στόρια.

Το μέλλον είναι εδώ!

TAHOMA

Το νέο σύστημα TAHOMA της Somfy, μας επιτρέπει εξ αποστάσεως να χειριστούμε και να προγραμματίσουμε τις περισσότερες συσκεύες και λειτουργίες της κατοικίας μας.

Ο χειρισμός γίνεται εύκολα μέσω μιας πλατφορμάς η οποία είναι διαθέσιμη για smartphones & tablets.

 Ενδεικτικά έργα


 • Επιμέτρηση - Δειγματισμός - Εγκατάσταση

Εξειδικευμένοι τεχνικοί μας επισκέπτονται τον χώρο σας για την επιμέτρηση, τον δειγματισμό αλλά και την εγκατάσταση.

*** Για τους πελάτες που βρίσκονται εκτός Αττικής ή δεν έχουν την δυνατότητα μετακίνησης, αποστέλλουμε τα δειγματολόγια χωρίς επιπλέον χρέωση με courier!

 • After sales service

Όλοι οι μηχανισμοί μας υποστηρίζονται με ανταλλακτικά και με service στον χώρο του πελάτη.

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

10
15
16
2
6
7
8
9
Aluminium20Venetian
Image 0293bew
VB 01
VB 02
VB 3
Aluminium 01
Blackout2
Ctr 00
Ctr 130a
Prozor20006
Venetian

ΔΕΡΜΑ

MOUNTAIN AMB
Rhino Detalle
Valler Detalle
Xl50 Black
Xl50 Detail 1

ΞΥΛΟ

1
2
3
4
6
7
REISS 07 CMYK
REISS 08 CMYK
REISS 09 CMYK
REISS 10 CMYK
REISS 11 CMYK
REISS 13 CMYK
Antiquari 2 100
Decape 2b
Douglas 3
Imperial 2b
Krakele 2b
Leather 2
Legno A3
Legno B8
Marbre 2
New Line 2
Office 7
Optima Oval 1
Piedra 2b
Provenzal 2b
Rustic 1
Stucco New
Valencia 1


Copyright © 2018 ALLHOME. All Rights Reserved powered by NICMEDIA